Direct naar de inhoud.

Eigenschappen

IMG_0809 IMG_0816

De Drymer Leisure is de midden variant van Drymer. In vergelijking tot de Drymer Basic is dit model standaard uitgerust met gespoten spatborden in de kleur van het frame, en is deze standaard uitgerust met een uitgebreide boordcomputer welke tal van mogelijkheden biedt. Daarnaast is ook dit model met verschillende opties leverbaar zoals LED-verlichting, USB-aansluiting, en een claxon.

De Drymer is een variant tussen een ligfiets en een normale fiets. Er wordt door middel van de zitting een liggende houding gecreëerd. Ten opzichte van de ligfiets heeft de Drymer het grote voordeel dat de zitpositie hoog is gebleven, waardoor de gebruiker makkelijk op- en af kan stappen en het verhoogt tevens de zichtbaarheid in het verkeer. Vergeleken met een normale fiets zult u op de Drymer geen last meer hebben van druk- en knelpunten. Het gewicht van de gebruiker is volledig verdeeld over de zitting, en er zal geen zadel- en rugpijn meer ontstaan tijdens lange tochten.

Dit model beschikt tevens over een prachtig design, een luxueus uiterlijk, en fantastische rijeigenschappen door het unieke kantelmechanisme. Standaard wordt dit model geleverd in grijs-metallic of zwart-metallic. Naar wens kunt u dit model in elke kleur laten poeder-coaten. Om dit fantastische design tot zijn recht te laten komen kunt u daarbij ook een keuze maken uit verschillende kleuren leer op de zitting.

Op deze manier kunt u de Drymer helemaal naar eigen wens personaliseren.

Standaard is de Drymer Leisure uitgerust met een interne accu welke niet uitneembaar is. De accu zit in het frame verzonken. Het is wel mogelijk om hierbij een externe accu te gebruiken, welke in een tas wordt geleverd die aan de stoel te bevestigen is. Op deze manier kunt u altijd en overal waar u maar wilt de accu opladen.

Het model is uitgerust met een Crystalyte 250 Watt elektromotor (borstel loos), welke wordt aangestuurd middels een rotatiesensor. Naar aanleiding daarvan zal de motor u elektrisch ondersteunen. Standaard is de Drymer Leisure uitgerust met een computerstysteem waarbij u middels het display de mate van ondersteuning naar eigen wens kunt instellen.

Wil u de Drymer Leisure graag zelf ervaren? Dat is mogelijk! U kunt vrijblijvend bij onze vestiging een proefrit maken!

Verkoopprijs € 6.607,- exclusief BTW