Direct naar de inhoud.

Milan Velomobielen

Vanaf heden mag Drymer zich naast de welbekende velomobiel Sinner Mango, ook officieel Nederlands dealer van de Milan noemen.

In samenwerking met Raderwerk Hannover kunnen de verschillende modellen van Raderwerk Hannover uitgeleverd worden door Drymer- en SinnerBikes. 

Het gaat hierbij om de Milan SL, GT, RS en 4.2 welke via Drymer aangekocht kunnen worden.

Uiteraard kan voor onderhoud van de Milan ook een beroep gedaan worden op Drymer- en Sinnerbikes. 

Aerodynamica, snelheid en efficiëntie zijn de sleutelwoorden van de verschillende Milan modellen. 

Op korte termijn kan er in Stadskanaal proefgereden in een Milan GT. Vanaf prijs € 6.950,00

 

Verdere informatie over de desbetreffende modellen en prijzen kunt u per email aanvragen.

Milan GT MK2

Milan GT MK2

Milan SL

Milan SL

 

 

 

Exclusieve preview!

PROTOTYPE: Exclusive

 
 
 

Momenteel zijn Drymer en SinnerBikes druk aan het testen met het nieuwe prototype onder de werknaam Exclusive!

Een aantal belangrijke uitgangspunten hierbij zijn gebruiksgemak, gewicht, aerodynamica en uiteraard snelheid.

Eén van de speerpunten hierbij is dat Drymer en Sinner-bikes geen pure race- velomobiel aan het ontwikkelen zijn, maar een praktische wendbare fiets die ook in de stad zeer bruikbaar is.

Momenteel zijn de eerste testkilometers gemaakt waarbij opvalt dat het prototype een haarscherpe besturing heeft en licht te bedienen maar zeer krachtige remmen door een verbeterde kabelloop. Tevens is de velomobiel snel op kruissnelheid te brengen mede door de directe overbrenging.

De Aerodynamica is opnieuw vormgegeven volgens de laatste inzichten, hierdoor zal de luchtstroom optimaal los gelaten worden aan de achterzijde.

Dit is bereikt zonder dat de velomobiel aan compactheid heeft moeten inleveren. Tevens is er een ruim zichtveld naar voren gecreëerd.

Dit nieuwe type velomobiel is voor elke rijder gemakkelijk en veelzijdig instelbaar waarbij een optimale ergonomie behaald kan worden.

 

De “Exclusive” zal voornamelijk in carbon opgebouwd worden waarbij het gewicht een belangrijke rol speelt, maar ook om de stijfheid van de velomobiel te kunnen optimaliseren. Toch gaan we niet voor full-carbon omdat dat de levensduur van de body niet ten goede komt.

 

Vanaf prijs op basis van intekening € 7.650 inclusief 21% BTW

 

Meer informatie en specificaties volgen snel!

Voor intekening kunt u contact zoeken via info@drymer.nl

 

IMG_1391IMG_1382

Drymer PROTO

Drymer PROTO

 

Nieuwe ontwikkeligen bij Drymer

Zoals u wellicht kunt zien wordt er op dit moment hard gewerkt aan de nieuwe website van Drymer. Deze nieuwe website zal onder andere binnenkort worden gelanceerd in het Nederlands, Duits en Engels. Daarnaast zal de website interactiever worden door middel van veel film en foto materiaal.

Op dit moment wordt er tevens hard gewerkt aan de twee nieuwe modellen, de Drymer Glider en Drymer TWO. De Drymer Glider is op dit moment al leverbaar, en is op dit moment al volop in productie! De Drymer TWO is als prototype al gelanceerd, maar zal op een aantal kleine punten nog aangepast worden. Dit model zal vanaf September leverbaar zijn, waarbij binnenkort voororder acties op de site geplaats zullen worden.

Mocht u verder nog vragen en of opmerkingen hebben, dan kunt u ons via het contactformulier bereiken en via info@drymer.nl

DSC_1488 (Small) DSC_9452kl (Small)