Direct naar de inhoud.

Eigenschappen

DSC_0653DSC_0637

De Drymer Basic is het instapmodel van Drymer. Dit model heeft geen spatborden, en is niet standaard uitgerust met een uitgebreide boordcomputer. Natuurlijk kan de Drymer Basic wel naar wens met deze opties worden uitgerust.

Dit model bezit echter wel over de belangrijkste eigenschappen waar Drymer voor staat, een luxueus uiterlijk, een prachtig design en fantastische rijeigenschappen.

De Drymer is een variant tussen een ligfiets en een normale fiets. Er wordt door middel van de zitting een liggende houding gecreëerd. Ten opzichte van de ligfiets heeft de Drymer het grote voordeel dat de zitpositie hoog is gebleven, waardoor de gebruiker makkelijk op- en af kan stappen en het verhoogt tevens de zichtbaarheid in het verkeer. Vergeleken met een normale fiets zult u op de Drymer geen last meer hebben van druk- en knelpunten. Het gewicht van de gebruiker is volledig verdeeld over de zitting, waardoor er geen zadel- en rugpijn meer zullen ontstaan tijdens lange tochten.

 De Drymer Basic is standaard uitgerust in de kleur grijs-metallic of zwart-metallic. Naar wens kunt u het model in elke gewenste kleur laten poeder-coaten. Hier zijn veel mogelijkheden in, en om het design af te maken zijn er verschillende kleuren leer leverbaar op de zitting

Op deze manier kunt u de Drymer helemaal naar eigen wens personaliseren.

Standaard is de Drymer Basic uitgerust met een interne accu van 48V welke niet uitneembaar is. De accu is in het frame verzonken. Optioneel kunt u hierbij een externe accu gebruiken, welke in een tas wordt geleverd die aan de stoel te bevestigen is. Op deze manier kunt u altijd en overal waar u maar wilt de accu opladen.

Het model is uitgerust met een Crystalyte 250 Watt elektromotor (borstel loos), welke wordt aangestuurd middels een rotatiesensor. Naar aanleiding van uw trapfrequentie zal de motor u elektrisch ondersteunen. Wanneer de Drymer uitgerust is met het uitgebreide computersysteem kunt u zelf de mate van ondersteuning instellen via het display.

Wil u de Drymer Basic graag zelf ervaren? Dat is mogelijk! U kunt vrijblijvend bij onze vestiging een proefrit maken!

Verkoopprijs € 5.780,- exclusief BTW