Direct naar de inhoud.

Eigenschappen

IMG_1042 DSC_0614

De Drymer Business is het topmodel van Drymer. Door middel van de bekapping zult u door middel van voorwaartse snelheid weinig hinder ondervinden van weersinvloeden. De kap is zo ontworpen dat vocht zichzelf altijd zal blijven afvoeren. De Drymer Business heeft voorin een afsluitbaar ruimtecompartiment waar u uw eigendommen altijd in kan opbergen.

U kunt deze Drymer zien als een variant tussen een ligfiets en een normale fiets. Er wordt door middel van de zitting een liggende houding gecreëerd. Ten opzichte van de ligfiets heeft de Drymer het grote voordeel dat de zitpositie hoog is gebleven, waardoor de gebruiker makkelijk op- en af kan stappen en het verhoogt tevens de zichtbaarheid in het verkeer.

Vergeleken met een normale fiets zult u op de Drymer geen last meer hebben van druk- en knelpunten. Het gewicht van de gebruiker is volledig verdeeld over de zitting, en er zal geen zadel- en rugpijn meer ontstaan tijdens lange tochten.

Het chique uiterlijk van de kap zorgt er voor dat de Drymer Business een echte eyecatcher is, en op vele manieren inzetbaar is voor particulieren, forenzen, of voor zakelijke doeleinden om de Drymer in te zetten als marketingtool. De bekapping is namelijk volledig naar eigen wens te stylen in verschillende kleuren, logo’s en teksten.

Op deze manier kan de Drymer volledig in uw eigen huisstijl van het bedrijf geleverd worden.

Bij de Drymer Business zijn vele opties mogelijk om de Drymer volledig bij uw behoeften aan te kunnen laten sluiten. Zo kan er gekozen worden uit knipperlichten, een remlicht, lederen stoelbekleding, smartphone houders, en nog vele varianten.

Standaard is de Drymer Leisure uitgerust met een interne accu welke niet uitneembaar is. De accu zit in het frame verzonken. Het is wel mogelijk om hierbij een externe accu te gebruiken, welke in een tas wordt geleverd die aan de stoel te bevestigen is. Op deze manier kunt u altijd en overal waar u maar wilt de accu opladen.

Dit model is uitgerust met een Crystalyte 250 Watt elektromotor (borstel loos), welke wordt aangestuurd middels een rotatiesensor. Naar aanleiding daarvan zal de motor u elektrisch ondersteunen. Standaard is de Drymer Business uitgerust met een computersysteem waarbij u de mate van ondersteuning kunt instellen naar eigen wens middels het display.

Wil u de Drymer Business graag zelf ervaren? Dat is mogelijk! U kunt vrijblijvend bij onze vestiging een proefrit maken!

Verkoopprijs € 9.000,- exclusief BTW