Direct naar de inhoud.

Drymer Glider

De Glider is een low-rider trike, een ligfiets met een nieuw design. De Glider laat zich kenmerken door de speciale Drymer velgen, en het sportieve uiterlijk. Dit uit zich ook in het rij-gedrag. Door de lage zitpositie heeft de Glider een fantastische wegligging, welke zorgt voor een hoge “fun-factor”. In combinatie met de ergonomische zit positie en verschillende mogelijkheden van aandrijving is de Glider ook erg geschikt voor lange afstanden.

Eén van de meest kenmerkende punten van Glider is het bovenstuur, welke naar voren geklapt kan worden voor een gemakkelijke instap. Mede hierdoor heeft de Glider een erg directe besturing, welke geen gewenning nodig heeft.

Elektrische ondersteuning is ook mogelijk op de Glider, hiervoor wordt een Sunstar 250 Watt trapasmotor gebruikt. Vergelijkend met andere trikes is de Glider een erg compact model, welke makkelijk te manoeuvreren en te sturen is.

Op de Glider zijn verschillende opties mogelijk, zoals een demontabel dakje, veiligheidsopties, en de Glider is bovendien compleet naar eigen wens samen te stellen.

Wilt u de Glider graag ervaren? Dat kan! Vraag geheel vrijblijvend een proefrit aan via het contactformulier of per telefoon.

De Drymer is verkrijgbaar vanaf € 2.695,-. inclusief 21% BTW

 

DSC_1488 (Small) IMG_0915 (Small) IMG_0910 (Small)