Direct naar de inhoud.

Sinner Mango

Drymer heeft vanaf juli 2014 Sinnerbikes, oorspronkelijk dé ligfiets en velomobiel producent uit Groningen overgenomen. Drymer is inmiddels gestart met de overname van productie en verkoop van de verschillende Mango modellen. Dit model is verkrijgbaar in verschillende uitvoeringen, de Mango Plus, Sport, Tour en Edition. Tevens zijn de modellen te leveren met verschillende mogelijkheden in elektrische ondersteuning.

 

De Mango in het algemeen

De Mango is een vlotte velomobiel met een groot gebruiksgemak en wordt volledig in Stadskanaal vervaardigd.  De flexibiliteit in zowel productie als in reparatie is om die reden groot. Wij zien fietsen niet alleen als hobby en sport maar vooral ook als een praktisch verplaatsen van jezelf!  In de Mango kun je zo efficiënt als mogelijk omgaan met je energie. Dat is dankzij de verminderde luchtweerstand,   de optimale weersbescherming en het technische aspect van een tussenas. Deze tussenas maakt het mogelijk om  uit meerdere  versnellingsmogelijkheden te kiezen en zelfs de ondersteuning van een elektromotor.

Uiterlijke pluspunten zijn o.a.:  De compacte en aerodynamische vorm.  De ruime bagagecapaciteit. De optimale weersbescherming met de optie van een Sinner Tourkap.  De grote stuuruitslag en de uitstekende wendbaarheid vanwege een korte draaicirkel . Optimale veiligheid dankzij de geïntegreerde rolbeugel, beschermende carrosserie en de meestal  opvallende kleur.

Technische pluspunten zijn o.a.:  Comfortabel stuurgedrag vanwege een lage zithouding in combinatie met een grote spoorbreedte en de onafhankelijke vering op alle wielen . De lichtlopende aandrijving met keuze uit meerdere versnellingsmogelijkheden zoals bijvoorbeeld een versnellingsnaaf of een elektromotor. De ketting is volledig ingebouwd en afgeschermd van vuil en vocht.  Alle drie 20” wielen hebben een eenzijdige wielophanging zodat het eenvoudig is om een band te plakken of te vervangen.

Voor meer informatie over de Sinner Mango klik hier

 

DSC_6209 (Small)  DSC_6190 (Small)